"The best Beatles tribute band in the world" 

 Allen Williams

May 10, 2019

August 23, 2018

July 10, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Olavshallen Trondheim med TSO

December 1, 2017

1/4
Please reload

Terningkast 6 på Union scene i Drammen !

September 7, 2018

Vår konsert med Drammen Symfoniorkester på Union scene i Drammen ble en stor suksess. Vi storkoste oss og sammen med et fantastisk publikum og et friskt orkester ble det en minnerik kveld. Drammens Tidende ga terningkast 6 og da kan det vel ikke bli så mye bedre. 

Nå har vi fått blod på tann og ønsker å gjøre flere konserter med symfoniske orkestre også andre steder. Allerede den 2. november spiller vi med Rogaland symfoniorkester på Tysværtunet utenfor Haugesund og i Januar og februar neste år planlegger vi 4 konserter med Vestfold symfoniorkester. Carl Nilsen dirigerte i Drammen og tross hans unge alder leverte han utrolig bra. Han følger oss til vestlandet i høst, og blir sikkert også med oss på nyåret. Tips oss gjerne om lokale symfoniorkester der du bor, så kanskje vi kommer til ditt område med denne fantastiske musikkskatten.

 

 

 

 

Please reload

Blogg