"The best Beatles tribute band in the world" 

 Allen Williams

May 10, 2019

August 23, 2018

July 10, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Olavshallen Trondheim med TSO

December 1, 2017

1/4
Please reload

Beatles symphonic

August 23, 2018

I dag åpner vi Elvefestivalen i Drammen på union scene sammen med Drammen symfoniorkester. Dette er andre gang vi spiller med symfoni i ryggen, og vi gleder oss stort. I fjor høst gjorde vi 2 konserter i Olavshallen i Trondheim med TSO ( Tronheim symfoniorkester ) Nå skal vi gjøre det samme på hjemmebane, og på toppen av alt er det bare noen hundre meter fra der jeg vokste opp. 

Jeg hadde også min første sommerjobb i de samme lokalene selv om det ser annerledes ut i dag enn de gjorde i 1971, på tiden da Grønlands rampen herjet i området.

 

Mye av musikken til The Beatles er designet for symfoniorkester, men det hører med til sjeldenhetene at dette kan oppleves live fra scenen. Vi håper det blir stinn brakke og at publikum skal få oppleve noen av tidenes mest fantastiske poplåter blir fremført slik de ble komponert og arrangert på 1960 tallet.

 

 

 

 

Please reload

Blogg