"The best Beatles tribute band in the world" 

 Allen Williams

May 10, 2019

August 23, 2018

July 10, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Olavshallen Trondheim med TSO

December 1, 2017

1/4
Please reload

Beatlescruise Stena Line

February 4, 2018

Det ble en fantastisk opplevelse på Bølgen kulturhus i Larvik i går, hvor publikum ga oss enorm respons. De klappet, lo og sang med, så det ble en riktig festaften. Nå skal vi pakke utstyret for å gå ombord i Stena Saga fra Oslo til Fredrikshavn, hvor det arrangeres Beatlescruise. Vi gleder oss stort til den turen. Vi har mange gode minner fra utallige konserter på Stena Saga. Avreise er fra Oslo lørdag kl 18.00, ov vi håper mange vil ta turen sammen med oss, og turen kan bestilles på denne linken :

https://www.stenaline.no/stenacruise/temacruise/BeatlesCruise

 

 

 

Please reload

Blogg