"The best Beatles tribute band in the world" 

 Allen Williams

May 10, 2019

August 23, 2018

July 10, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Olavshallen Trondheim med TSO

December 1, 2017

1/4
Please reload

ALL YOU NEED IS LOVE

September 18, 2015

 

 

15. Oktober i Drammens Teater

Nytt show med Det Betales og flotte gjesteartister. Stein Ingebrigtsen, Dag Spantell, Kate Gulbrandsen og Drammen International Gospel Choir, skal bidra til denne spenstige, fartsfylte og fargerike forestillingen. Showet tar utgangspunkt i flower power fra de glade 60 årene, og noen av de beste låtene verden har hørt.

Opplev noe av magien som fantes rundt The Beatles og deres musikk.

 

Det Betales fra Drammen har 35 års erfaring og har spilt mer enn 50 konserter på Cavern Club i Liverpool. De består av Tor Henning Olsen, Bernt Michael Johansen, Rolf Øyvind Hæg, Øyvind Kristoffersen og Dag Svartskuren, og de er rangert som et av verdens beste Beatles tribute band.

 

Please reload

Blogg