top of page

Fantastisk å turnere igjen

Vi har hatt gleden av å få spille konserter igjen. Etter et og et halvt år med frustrasjon kunne

vi endelig bevege oss ut på scenen for å spille for ekte mennesker. Turen startet i Lofoten på kulturhuset i Svolvær. Her ble vi møtt av det flotteste været og omgivelser som tok pusten fra oss. Videre dro vi til Kulturhuset i Tromsø og ned igjen til Harstad kulturhus. Det kom endel folk selv om det var restriksjoner på max 100 personer inne. Uansett så koste vi oss i nordnorge.


Etter et par dager hjemme gikk turen til Grieghallen i Bergen. Vi kjørte egen bil denne gangen og hadde tilhenger med utstyr. Også her var vi heldige med været og vi fikk en naturopplevelse av de sjeldne over Hardangervidda. Etter 2 konserter i Bergen hadde vi en fridag, hvor vi kjaset oss opp den lange stien til Fløyen. Det var en flott tur selv om det var slitsomt. Vi gikk også hele veien ned igjen, før vi satt oss i bilen og kjørte til Stavanger.


I Stavanger gjorde vi 3 doble konsert. Først på Sola kulturhus, så på Randaberg kulturhus og til slutt Stavanger konserthus. Alle konsertene gikk som planlagt, og det kom greit med folk. Alt i alt var vi kjempefornøyd med å gjøre 14 konserter under de forholdene som gjelder i denne perioden. Uten støtte fra Kulturrådet hadde dette ikke vært mulig å få til. En stor takk til Morten Andersen i Alive produksjoner, som arrangerte det hele. John Ingvar Skåtøy var også til veldig stor hjelp, og gjorde turen meget behagelig for oss.


Nå skal vi gjøre et par lokale konserter før vi tar ferie. Så får vi se hva høsten bringer.

Vi kommer helt sikkert til å spille i de største byene i landet, så følg med på konsertlista vår.


God sommer til dere alle :)
183 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page