Search
  • Tor Henning Olsen

Tilbake på scenen


Endelig er jeg klar for å gå på scenen igjen. Da kreftsykdommen tok meg i september 2018 ble jeg satt helt ut av spill. og bandet måtte gjennomføre noen konserter uten meg. Det gikk jo veldig fint for dem, men for meg var det helt forferdelig å ikke kunne være med i bandet jeg har ledet i over 40 år.

Nå er jeg endelig kreftfri og selv om jeg ikke er helt restituert, så gleder jeg meg til å entre scenen igjen. Chat Noir er ikke hvilken som helst scene, så det blir med stor ydmykhet vi gjør oss klar for konserter den 24. og 25. mai. Det finnes ennå ledige billetter til begge dager så bare løp å kjøp !

Vi stiller med vår faste besetning :

Rolf Øyvind Hæg, Trommer

Bernt Michael Johansen, Bass og vokal

Dag Svartskuren, Gitar

Magne Frydenlund, Gitar og vokal

Joachim Ruud Olsen, Vokal

Tor Henning Olsen, Gitar og vokal

Gjesteartist begge dager : Odd Kleven ( tidligere medlem av bandet )

Bildet under er fra vår konsert på Chat Noir for ca 1 år siden.


229 views

"Det Betales is the best Beatles tribute band in the world" 

 Allan Williams ( Beatles manager )