Search
  • Tor Henning Olsen

Terningkast 6 på Union scene i Drammen !


Vår konsert med Drammen Symfoniorkester på Union scene i Drammen ble en stor suksess. Vi storkoste oss og sammen med et fantastisk publikum og et friskt orkester ble det en minnerik kveld. Drammens Tidende ga terningkast 6 og da kan det vel ikke bli så mye bedre.

Nå har vi fått blod på tann og ønsker å gjøre flere konserter med symfoniske orkestre også andre steder. Allerede den 2. november spiller vi med Rogaland symfoniorkester på Tysværtunet utenfor Haugesund og i Januar og februar neste år planlegger vi 4 konserter med Vestfold symfoniorkester. Carl Nilsen dirigerte i Drammen og tross hans unge alder leverte han utrolig bra. Han følger oss til vestlandet i høst, og blir sikkert også med oss på nyåret. Tips oss gjerne om lokale symfoniorkester der du bor, så kanskje vi kommer til ditt område med denne fantastiske musikkskatten.


0 views

"Det Betales is the best Beatles tribute band in the world" 

 Allan Williams ( Beatles manager )