Search
  • Tor H. Olsen

For en sommer !


Ikke nok med at sola står klistret på himmelen og gradestokken har limt seg fast på 30 grader, men vi i Det Betales opplever suksess overalt vi kommer. Vi startet med utekonsert på Høyskolen Kristiania i Oslo 21. juni, og hadde med oss supergitarist Ronni Le Tekerø som gjest. Det var en morsom opplevelse både for oss og for publikum. Ronni og Dag fant bokstavlig talt tonen og det ble noen uforglemmelige gitardueller. Det ligger flere klipp fra dette på vår facebookside.

Så bar det til Lillesand 24 juni og deres festival Lillesandsdaene. Her fikk vi en varm mottakelse, og en fantastisk intim og hyggelig arena å spille på og det ble en utrolig flott opplevelse.

Bakgården i Arendal har alltid vært en av våre favorittsteder å spille på og onsdag 4. juli ble intet unntak. Det var som vanlig stappfult hus og publikum satt klare 1 time før vi skulle begynne. Det var allsang, latter og fantastisk stemning hele kvelden.

Lørdag 7. juli tok turen til Skudneshavn hvor de arrangerte Skudefestivalen, som vi også tidligere har spilt på. Det virket som halve vestlandet var tilstede da vi satt i gang på utescenen, og for første gang var sønnen min Joachim Olsen med på scenen. Han spilte perkusjon og bidro også med koringer. Vi fikk kjempeflott omtale i Skudenesnytt, som også la ut denne videoen : https://youtu.be/oAUwl5cs4t4

Denne uka skal vi besøke Farsund på onsdag, Holmsbu fredag og Bryggelsengfestival i Helgeroa på lørdag. Fortsatt god sommer !


84 views

"Det Betales is the best Beatles tribute band in the world" 

 Allan Williams ( Beatles manager )