Search
  • Tor Henning Olsen

Braksuksess på Chat Noir i Oslo


Rolf Øyvind, Magne, Øyvind, Tor, Bernt og Daniel foran publikum på Chat Noir i Oslo 4. mai 2018

Det er ikke alle artister som opplever å fylle Chat Noir med et entusiastisk publikum, men det opplevde vi i helgen. Allerede fra første låt var det allsang i salen, og stemningen bare steg utover kvelden. Vi var nok litt ydmyke i forhold til det å spille på Norges mest berømte og historiske teater, men skuldrene sank raskt og vi kunne bare nyte det hele sammen med publikum. Nå har vi allerede booket 10. og 11. mai 2019 her på Chat Noir i Oslo. Billetter ligger allerede ute for salg, så løp og kjøp !

bill. selges på www.chatnoir.no


211 views

"Det Betales is the best Beatles tribute band in the world" 

 Allan Williams ( Beatles manager )