Search
  • Tor Henning Olsen

Vinterfestuka Narvik


Endelig skal vi nordover igjen, og denne gangen skal spille på Vinterfestuka i Narvik. Det er første gang vi besøker Vinterfestuka, så vi gleder oss veldig. Ekstra moro er det at vi skal ha med Dag Svartskuren på gitar. Han som blir kalt "den tause" i enkelte kretser. Det gjelder i så fall ikke gitarspillet, for er det noen som får gitaren til å snakke så er det Dag !

Forøverig kommer det stadig nye bookinger inn for turneen på høsten, så følg med for plutselig er vi på et sted i nærheten av der du bor. Jeg kan love et forrykende show med masse energi, humor og ikke minst kjærlighet til musikken vi spiller.

A splendid time is guaranteed for all !


20 views

"Det Betales is the best Beatles tribute band in the world" 

 Allan Williams ( Beatles manager )