top of page

Bølgen i Larvik neste konsert


Lørdag den 3. februar er vi tilbake i Bølgen for 3.året på rad, og vi gleder oss. Vi har alltid hatt et spesielt forhold til Larvik og bandet gjorde en av sine aller første spillejobber på Hvalen kro helt tilbake i 1982. Senere har vi gjort konserter på mange av byens scener slik som Cafe Galleri, Adam og Eva, Kafe Kurth og på markedsdager på torget i byen.

Bølgen er et fantastisk flott kulturhus, og det er alltid moro å spille der. Alt ligger godt tilrettelagt for artister som kommer på besøk. Det tekniske utstyret, garderobene og personalet er helt topp.

Om vi i tillegg har publikum med oss, så ligger alt tilrette for en minnerik aften og det håper tror jeg vi skal få på lørdag.

Vi har hatt en konkurranse på facebook hvor vi oppfordret folk til å si hvem de ville ha med seg på konsert, og da få muligheten til å vinne 2 fribilletter. Responsen har vært over all forventning og det har strømmet inn mange svar.

Vinneren denne gang ble Anne - Karin Hetty som gjerne ville ha med seg Lise Mary Melås. Vi gratulerer så mye. Tusen takk til alle som meldte sin interesse, og vi håper å se dere i Bølgen førstkommende lørdag.

We hope you will enjoy the show !


44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page