top of page

Best of Beatles


Det Betales er tilbake med det vi kan aller best, nemlig å spille det beste fra The Beatles. Etter 2 år med temakonserter, så er det befriende og gjøre akkurat som vi vil. Hva er så det beste av The Beatles ?

Det kommer nok an på hvem du spør og når du spør. Den ene dagen er jeg veldig glad i en spesiell låt og neste dag kan det være en annen, så det endrer seg for meg og sikkert også hos mange andre. Uansett så er det noen låter man ikke kommer utenom når man skal spille det beste av The Beatles. Man er nærmest forpliktet til å spille nr 1 hitene , og det er ikke få ! Hele 27 låter nådde førsteplass på hitlistene.

Det Betales er et tributeband og har alltid vært det, men noen kopi av The Beatles er vi ikke. De som håper å se 4 mann som har tatt plastiske operasjoner, vil kanskje gå skuffet hjem :) Bandet har hele tiden søkt å gjøre musikken på sin egne måte, men med stor ydmykhet i forhold til originalene. Noen ganger er det morsomt å strekke strikken, og lage en helt annen versjon også. Selv om vi jobber med coverlåter er det viktig å ha musikalske utfordringer og det er bare vi som kan sette grensen for hva som er lov. Stort sett er vi veldig innenfor, og vil sikkert låte slik man forventer at et tributeband skal låte. Vi tar ikke folk med på museum, men viser hvordan vi tror The Beatles hadde spilt låtene dersom de holdt på fremdeles. Vi henter selvfølgelig mye inspirasjon fra Paul McCartney i hvordan han gjør de gamle slagerne, og vi liker den måten å tenke på som han gjør.

Gjennom 40 har Det Betales hatt mange medlemmer, men gjengen som står på scenen i dag har vært samlet mer eller mindre i snart 20 år. Det hender med oss som andre at det dukker opp behov for å ha med en vikar, men vi er heldige som har et stort nettverk også av tidligere medlemmer som gladelig stiller opp når de blir spurt. Det Betales er blitt en institusjon og vi som jobber sammen er blitt som en stor familie.

På våre websider finner dere hele tiden oppdaterte spilleplaner, slik at dere kan plotte ut hvor og når det passer å se og høre oss. Kom gjerne bortom scenen og si hetter opptreden, vi vil gjerne hilse på flest mulig av dere.


55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page