top of page

Olavshallen Trondheim med TSO


Endelig er ferdige med vår høst turne, og for noen flotte opplevelser vi har hatt !

De 2 dagene i Olavshallen i Trondheim sammen med TSO (Trondheim symfoniorkester ) var fantastiske. Det var en helt spesiell opplevelse å gjøre disse låtene sammen med 65 mann i ryggen, det fikk virkelig nakkehårene til å reise seg. Tusen takk til arrangører og ikke minst publikum som har tatt oss så utrolig godt imot over hele landet. Musikken fra 1967 består av mange spesielle låter og til tider kanskje lite kjent for mange. Allikevel har det vært allsang, klapping og jubel over alt vi har kommet. Fedrelandsvennen i Kristiansand skrev at det var Beatles-feberi Kilden og Demokraten i Fredrikstad skrev at bandet leverte musikken fra Sgt. Pepper og Magical Mystery Tour på en fremragende måte.

Nå legger vi Beatlemania 1967 bak oss, og ser frem mot lysere tider i 2018. Vi videreutvikler showet og presenterer Best of Beatles. Dette blir en fest fra start til mål ! Vi feier gjennom alle de største hitene i løpet av en 2 timers konsert. Vi er i gang allerede 20. januar 2018 i Hønefoss på Ringerike kultursenter ( Byscenen ) og 3. februar tar vi turen til Larvik og Bølgen kulturhus. Vi skal turnere hele våren frem til mai da vi avslutter turneen på selveste Chat Noir 4. -5. mai Billetter ligger ute til salg nå !


155 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page