top of page

ALL YOU NEED IS LOVE


15. Oktober i Drammens Teater

Nytt show med Det Betales og flotte gjesteartister. Stein Ingebrigtsen, Dag Spantell, Kate Gulbrandsen og Drammen International Gospel Choir, skal bidra til denne spenstige, fartsfylte og fargerike forestillingen. Showet tar utgangspunkt i flower power fra de glade 60 årene, og noen av de beste låtene verden har hørt.

Opplev noe av magien som fantes rundt The Beatles og deres musikk.

Det Betales fra Drammen har 35 års erfaring og har spilt mer enn 50 konserter på Cavern Club i Liverpool. De består av Tor Henning Olsen, Bernt Michael Johansen, Rolf Øyvind Hæg, Øyvind Kristoffersen og Dag Svartskuren, og de er rangert som et av verdens beste Beatles tribute band.

Tickets

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page