top of page
beatles.png

DEN PERFEKTE JULEGAVEN TIL DEN SOM HAR ALT

OVERRASK DIN NÆRMESTE MED EN MUSIKALSK OPPLEVELSE MED THE BEATLES

Julegave

Julegave

Om en av dine nærmeste er glad i The Beatles, Rock 'n' Roll eller konserter er dette garantert en opplevelsesrik og morsom gave! Mange har vokst opp med The Beatles og gjenopplever minner fra ungdommen mens andre har bare helt dilla. Vi skal sørge for at showet er topp og at din pakke ikke blir glemt med det første!

Det Betales fra Drammen er kjent for de fleste, og mer enn 40 år på veien har gjort bandet legendariske. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til verdens beste Beatles tribute band. Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Deres show Backbeat er en reise gjennom hele Beatles epoken. Alle de store slagerne kommer på rekke og rad. Alle de mest kjente melodiene er med, som blant annet: She Loves You, Yesterday, A Hard Days Night, Help, Ticket To Ride, Here Comes The Sun, All You Need Is Love, Hey Jude og mange andre hits. Publikum kan synge med så mye de orker, for her er det høy allsangfaktor!

*Billettene selges ikke av oss men du vil

bli videresendt til arrangørenes sider for kjøp*

Den perfekte julegave

 • Det Betales - Backbeat - Chat Noir
  Det Betales - Backbeat - Chat Noir
  fre. 03. mai
  Sentrum
  03. mai 2024, 19:30 – 21:30
  Sentrum, Klingenberggata 5, 0161 Oslo, Norge
  03. mai 2024, 19:30 – 21:30
  Sentrum, Klingenberggata 5, 0161 Oslo, Norge
  Det beste av The Beatles, med det største hyllest bandet i Norge Det Betales! Her får du høre vakre låter som Yesterday, Hey Jude og Something. *Billettene selges ikke av oss men du vil bli videresendt til arrangørenes sider for kjøp*
bottom of page