top of page

lør. 21. okt.

|

Mandal

Det Betales - Backbeat Show - Mandal

Showet Backbeat tar for seg den tiden The Beatles spilte i Hamburg, på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club, for nøyaktig 60 år siden. De spilte opp til 8 timer hver kveld, og ble uten tvil verdens beste rock & roll band.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Det Betales - Backbeat Show - Mandal
Det Betales - Backbeat Show - Mandal

Tid og sted

21. okt. 2023, 19:00 – 20:45

Mandal, Havnegata 2, 4515 Mandal, Norge

Om arrangementet

De er omtalt som verdens beste Beatles tribute-band. Nå kommer Det Betales til Flammen med BACKBEAT!

Det Betales er fra Drammen og startet opp i 1966. Siden den gang har de spilt over 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og de har blitt utropt av The Beatles manager Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world». Bandet dekker hele Beatles epoken fra deres start i Hamburg 1960 og frem til de ble oppløst i 1970. Noe man også kan oppleve i deres aktuelle show Backbeat.

Showet Backbeat tar for seg den tiden The Beatles spilte i Hamburg, på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club, for nøyaktig 60 år siden. De spilte opp til 8 timer hver kveld, og ble uten tvil verdens beste rock & roll band. John Lennon uttalte i et intervju i 1971 at «den beste musikken vi spilte ble aldri utgitt». Det har Det Betales gjort noe med, og låten «Bad Boy» er nå utgitt på plate og video. Planen er å lage et helt album med denne fantastiske musikkskatten.

Konserten byr også på en kavalkade med de største slagerne‚ «Yesterday», «PennyLane», «Help», «Hey Jude» og mange andre. Her blir det høy allsangfaktor!

Dele dette arrangementet

bottom of page